dr. Takács Ildikó PhD, Med. HABIL

Unique Medical Solution Kft. (1027 Budapest, Királyfürdő u. 4.)

Bemutatkozás

2005-ben szereztem meg az általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetemen cum laude minősítéssel. Ezt követően maradva a Pécsi Tudományegyetemen, nappali PhD hallgatója lettem a Sebészeti Oktató és Kutató Intézetnek, ahol a már diákkörösként megkezdett tudományos munkámat folytatva, végül 2010-ben sikeresen megvédtem téziseimet.
Szakirányú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem, Fül-Orr- Gégészeti és Fej- Nyaksebészeti Klinikáján, valamint Ausztriában LKH Steyr-ben végeztem, majd sikeresen szakvizsgáztam 2014-ben. Ezt követően 1 évet töltöttem a Tolna Megyei Balassa János Kórház Fül-Orr- Gégészeti Osztályán.
2012-2021-ig a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Sebészeti Oktató és Kutató Intézetben intézetvezető helyettesként dolgoztam, ahol tudományosan kifejezetten aktív kísérletes és elméleti kutató munkám mellett az orvostudományi kar graduális és posztgraduális oktatásában is részt vettem. Majd 2020. őszen a Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Karán habilitáltam.
Még szakképzésem alatt fordult a figyelmem a horkolás és az alvászavarok felé, már Ausztriában megkezdtem az aktív részvételt a horkoló betegek kezelésében, műtéti terápiájában, majd 2016 óta végzem a non-invazív lézeres lágyszájpad kezelést, nagy sikerrel a betegek körében. Lézerterapeuta minősítésemet (esztétika) 2019-ben szereztem, nemzetközi oktatói minősítésemet 2022-ben kaptam meg.

Referencia fotók


Szolgáltatások

Horkolás kezelés

Orvosesztétikai kezelések